Menu Sluiten

Wie zijn wij

Dé Rad van Fortuin leverancier sinds 1991

Écht maatwerk!

Is het u ook opgevallen dat wanneer u zoekt op ‘rad van fortuin kopen’ of ‘rad van avontuur kopen’ dat u altijd hetzelfde eentonige rad ontwerp te zien krijgt? Rammelig uitziende draaiwielen met een lelijk driepoot statief. De reden hiervoor is simpel, het gaat hier veelal om goedkope chinese import modellen die eenvoudig via een website als alibaba zijn te bestellen. Vervolgens worden deze aan u voor de volle prijs doorverkocht alsof het maatwerk betreft.

Een maatwerk attractie zoals het Rad van Fortuin, of ook wel Rad van Avontuur, wordt door ons 100% met de hand gemaakt in Nederland van kwalitatief en duurzaam materiaal zoals HPL panelen, lagers met levenslange garantie en unieke gepatenteerde voetstanders. Daarnaast leveren wij altijd zelf de bestelling bij u af in Nederland, België en Duitsland.

Radvanfortuinkopen.nl is onderdeel van DeRyke Dutch Games. Sinds 1991 ontwerpen, produceren en leveren wij maatwerk attracties voor evenementen, entertainment, bedrijfspromoties, beurzen en horeca, waaronder het Rad van Fortuin en Avontuur.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor uw promotie doeleinden waarbij kwaliteit, service en originaliteit voorop staan. 

Plaats direct een bestelling

Bekijk ons productoverzicht

Heeft u een vraag?

Helemaal geen idee en advies nodig?

Klik op het oranje bolletje om direct contact op te nemen

Voor ons is elke uitdaging een rad van avontuur!

Standerprint t.w.v. €65,-
Helaas
Standerprint t.w.v. €65,-
Bijna!
Helaas
Standerprint t.w.v. €65,-
10% korting
Bijna!
Standerprint t.w.v. €65,-
Helaas
10% Korting
Bijna!
Grijp uw kans en win!
Voer uw e-mail adres in en win leuke kortingen. Altijd prijs!
Éen draai en prijs per klant